Uluslararası Öğrenci

Küresel standartlarda işleyen ünlü bir yükseköğretim kurumu olan Beykoz Üniversitesi ilgili güncel eğitim ve uygulamalarla uluslararası ticaret ve lojistikte geleceğin profesyonelleri olmak için bize katılın.

Beykoz Üniversitesi, Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan eşsiz bir şehir olan İstanbul’da bulunmaktadır. Canlı, kozmopolit ve tarihi mirası ile Türkiye’nin ve Avrasya bölgesinin en büyük şehri olan İstanbul, Karadeniz ve Kafkasya Bölgeleri, Türki Cumhuriyetler, Balkanlar ve Avrupa’dan oluşan geniş bir bölgenin lojistik merkezi olarak bölgeyi geleceğe taşımaktadır.

Beykoz Üniversitesi'nde İngilizce Eğitim Verilen Programlar:

• Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri

Beykoz Üniversitesi'nde Türkçe Eğitim Verilen Programlar

• İşletme Yönetimi
  • Halkla İlişkiler ve Tanıtım
  • Enerji Tesisleri İşletmeciliği
  • Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği
  • Deniz ve Liman İşletmeciliği
  • Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri
  • Marina İşletme
  • Raylı Sistemler İşletmeciliği
  • Bilgisayar Programcılığı
  • Mobil Teknolojileri

Beykoz Üniversitesi'nde Uzaktan Eğitim Verilen Programlar:

Eğitim Derecesi

Önlisans derecesinde eğitim veren bir yükseköğretim kurumudur (Associate Degree).
Üniversitemizden mezun olan öğrencilerin ulusal ve uluslararası düzeyde lisan tamamlama eğitimi yapmaları mümkündür.

Asgari Eğitim Gereksinimi

Vatandaşı olduğu ülkede orta öğretime denk gelen eğitimin (Lise) diplomasına sahip olmak

Eğitim Ücreti

• Tam Zamanlı (yıllık): 5,000 USD
  • Uzaktan Eğitim (yıllık): 2,500 USD

Eğitim ücreti aşağıda belirtilen yardım ve destek hizmetlerini de kapsamaktadır.

• Eğitim ve öğretim ücreti
  • Konaklama bilgisi yardımı
  • Varış öncesi kişisel danışmanlık
  • Vize – oturma izni için danışmanlık
  • Ailelere danışmanlık ve destek
  • Çeviri yardımı
  • Zorunlu genel sağlık sigortası
  • Oryantasyon programı
  • Havaalanı karşılama
Bu içerik 20/08/2016 tarihinde güncellenmiştir.

Beykoz Üniversitesi'ni yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.