Meslek Yüksekokulu ile Vrege Teknoloji arasında, öğrencilerin mesleki gelişimlerini desteklemek ve üniversite-sektör iş birliğini güçlendirmek amacıyla İş Birliği ve İyi Niyet Protokolü imzalandı.
İmza törenine Vrege Teknoloji Kurucusu Selimcan Yıluğur katıldı. Üniversitemizi ise Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hande Sağlam, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ezgi Çolak ve Dr. Öğr. Üyesi Serhan Karadeniz ile Program Başkanları Öğr. Gör. Fatih Bingül, Öğr. Gör. Buket Dönmez, Öğr. Gör. Abdullah Alagöz ve Öğr. Gör. Fatma Nur Budak temsil etti.
İmzalanan protokol kapsamında öğrencilerin staj ve işletmede mesleki eğitim olanaklarının geliştirilmesi, ortak projelerin hayata geçirilmesi, uygulamalı eğitimler, seminerler ve kariyer etkinliklerinin düzenlenmesi hedefleniyor. İş birliği sayesinde öğrencilerin sektörle daha yakın temas kurmaları, uygulamalı deneyim kazanmaları ve teknoloji alanındaki güncel gelişmeleri yakından takip etmeleri amaçlanıyor.
Beykoz Üniversitesi ile Vrege Teknoloji arasında kurulan bu iş birliğinin, öğrencilerin mesleki yetkinliklerinin gelişmesine katkı sunarken üniversite-sektör iş birliğini de daha güçlü bir zemine taşıması bekleniyor.
Bu içerik 30/07/2026 tarihinde güncellenmiştir.
Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.