Beykoz Üniversitesi Lisansüstü Programlar Enstitüsü 2021 güz dönemi başvuruları başladı.

2021 güz dönemi için başvuru yapılabilecek programlarımız ve başvuru koşulları aşağıdaki gibidir.

Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı (Tezli)

Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) Yüksek Lisans Programı (Tezli)

Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

İletişim Tasarımı ve Göstergebilim Yüksek Lisans Programı (Tezli)

İletişim Tasarımı ve Göstergebilim Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

İş ve Örgüt Psikolojisi Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

İşletme (İngilizce) Yüksek Lisans Programı (Tezli)

İşletme (İngilizce) Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

İşletme Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

İşletme (Uzaktan Eğitim) Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksek Lisans Programı (Tezli)

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

Uluslararası Ticaret ve Lojistik (Uzaktan Eğitim) Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

Yapı Yönetimi Yüksek Lisans Programı (Tezli)

Başvuru Koşulları

• Yüksek lisans programlarına başvuracak adayların en az 4 yıllık bir yüksek öğrenim programından mezun olduklarını gösterir lisans diploması veya mezuniyet belgesine sahip olmaları gerekmektedir.
  • Tezli yüksek lisans programlarımız için ise Adayların ÖSYM tarafından merkezi olarak yapılan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Giriş Sınavından (ALES) Eşit Ağırlık (EA) türünde en az 55 standart puandan az olmamak koşuluyla ilgili Senato tarafından belirlenecek ALES standart puanına sahip olmaları gerekir.
  • İngilizce programlar için adayların YDS/e-YDS/YÖKDİL sınavlarından en az 60 puan almış olması ya da ÖSYM tarafından eşdeğerliliği kabul edilen bir uluslararası yabancı dil sınavından bu puanın muadili bir puanı aldığını gösterir bir belgeyi (TOEFL: 72, PEARSON PTE ACADEMIC: 55, CAE: C)  ibraz etmeleri gereklidir. Bu şekilde belgesi olmayan adaylar, dil yeterliliği için isterlerse Beykoz Üniversitesi İngilizce Yeterlik Sınavını (Beykoz-Prof) alabilirler. İngilizce düzeyi yeterli olmayan adaylar isterlerse Beykoz Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programına kayıt yaptırabilirler.
  • Adaylar, yaptıkları başvurunun ardından programlara kabul için ilan edilen tüm sınav ve mülakatlara katılmak zorundadırlar. Aksi takdirde başarı değerlendirmesinde dikkate alınmazlar.
  • Tüm değerlendirmeler sonunda ilan edilen sonuca göre kesin kayıt hakkı kazanan adaylar, kesin kayıt tarihlerinde belge teslimi yapacaklardır. Kesin kayıtta belgelerin asılları ile işlem yapılacaktır.

Başvuru Şekli

• Lisansüstü programlara online başvuru formu ile başvuru yapılır.
  • Bu sayfadaki bilgilerin yanı sıra Klinik Psikoloji (Tezli/Tezsiz) Yüksek Lisans Programı özel başvuru koşullarına BURADAN ulaşabilirsiniz.
  • Kayıt sırasında aktif olarak kullanılan e-posta adresinin ve telefon numarasının girilmesi zorunludur.
  • Online başvuru formunun eksiksiz dolduran adaylar kendilerine bildirilen yer, tarih ve saatte ilgili sınav ve mülakatlara katılacaktır.
  • Online başvuru sırasında beyan edilmiş bilgiler ile kesin kayıt sırasında ibraz edilen bilgilerin uyuşmaması durumunda sorumluluk adaya aittir. Uygun olmayan başvurular kesin kayıt hakkı kazanılsa dahi geçersiz sayılacaktır.
  • Online başvurunuz sırasında Diploma, Transkript ve Kısa Özgeçmiş yüklemeniz zorunludur.
  • Kayıt esnasında orjinal belgelerinizi yanınızda getirmenizi rica ederiz.

Kesin Kayıtta Talep Edilecek Belgeler

• Lisans diploması veya mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi (Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ndan alacakları denklik belgesi)
  • ÖSYM ALES Sonuç Belgesi (Tezli yüksek lisans programları için)
  • Onaylı Transkript Belgesi
  • 2 adet fotoğraf
  • Erkek adaylar için yeni tarihli askerlik durum belgesi
  • Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
  • Kısa özgeçmiş

Öğrenim Ücretleri

2021 Güz döneminde kabul edilecek öğrencilerimize (Klinik Psikoloji Programı Hariç) %50 oranında burs uygulanacaktır.

%50 Burslu Öğrenim Ücreti (KDV Hariç)

Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) Yüksek Lisans Programı (Tezli)

20.000 TL

Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

15.000 TL

İletişim Tasarımı ve Göstergebilim Yüksek Lisans Programı (Tezli)

20.000 TL

İletişim Tasarımı ve Göstergebilim Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

15.000 TL

İş ve Örgüt Psikolojisi Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

20.000 TL

İşletme (İngilizce) Yüksek Lisans Programı (Tezli)

20.000 TL

İşletme (İngilizce) Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

15.000 TL

İşletme Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

15.000 TL

İşletme (Uzaktan Eğitim) Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

15.000 TL

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksek Lisans Programı (Tezli)

20.000 TL

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

15.000 TL

Yapı Yönetimi Yüksek Lisans Programı (Tezli)

20.000 TL

Program Öğrenim Ücreti (KDV Hariç)
Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)                 55.000 TL
Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı (Tezli) 65.000 TL

Öğrenim ücretleri aşağıdaki koşullarda taksitle ödenebilir.

10 Taksit

Denizbank Kredili Mevduat Hesabı - KMH

Denizbank Kavacık Şubesi ile yapılan anlaşma gereği (taksitlerin zamanında ödenmesi koşulu ile) vade farksız ve 10 eşit taksit imkanıyla Kredili Mevduat Hesabı açtırarak eğitim ücretinizi taksitlendirebilirsiniz.

Kredi Kartı

Bonus özellikli kredi kartlarına vade farksız 9 taksit yapılmaktadır.

Kredi Kartı

Paraf (Halkbank) özellikli kredi kartlarına vade farksız 9 taksit yapılmaktadır.

Kredi Kartı

Worldcard ve Yapı Kredi kartlarına vade farksız 9 taksit yapılmaktadır.

Beykoz Üniversitesi Hesap Numarası:

BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ DENİZBANK KAVACIK ŞUBESİ
TR37 0013 4000 0133 8804 6000 01

Açıklama kısmında mutlaka öğrenci adı soyadı, TC kimlik numarası ve yüksek lisans programı bilgisini belirtiniz.

Bu içerik 21/09/2021 tarihinde güncellenmiştir.