2020 Bahar Dönemi Yüksek Lisans Başvuruları

Beykoz Üniversitesi Lisansüstü Programlar Enstitüsü 2020 bahar dönemi kayıtları başladı. Kayıtlar 31 Ocak 2020 Cuma gününe dek yapılabilecek.

2020 bahar dönemi için başvuru yapılabilecek programlar ve başvuru koşulları aşağıdaki gibidir.

İşletme Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

İşletme (Uzaktan Eğitim) Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksek Lisans Programı (Tezsiz/Tezli)

Uluslararası Ticaret ve Lojistik (Uzaktan Eğitim) Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

İletişim Tasarımı ve Göstergebilim Yüksek Lisans Programı (Tezsiz/Tezli)

İş ve Örgüt Psikolojisi Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

Başvuru Koşulları

• Yüksek lisans programlarına başvuracak adayların en az 4 yıllık bir yüksek öğrenim programından mezun olduklarını gösterir lisans diploması veya mezuniyet belgesine sahip olmaları gerekmektedir.
  • Tezsiz yüksek lisans programlarımız için ALES ya da yabancı dil şartı aranmamaktadır.
  • Tezli yüksek lisans programlarımız için ise Adayların ÖSYM tarafından merkezi olarak yapılan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Giriş Sınavından (ALES) Eşit Ağırlık (EA) türünde en az 55 standart puandan az olmamak koşuluyla ilgili Senato tarafından belirlenecek ALES standart puanına sahip olmaları gerekir.
  • Adaylar, yaptıkları başvurunun ardından programlara kabul için ilan edilen tüm sınav ve mülakatlara katılmak zorundadırlar. Aksi takdirde başarı değerlendirmesinde dikkate alınmazlar.
  • Tüm değerlendirmeler sonunda ilan edilen sonuca göre kesin kayıt hakkı kazanan adaylar, kesin kayıt tarihlerinde belge teslimi yapacaklardır. Kesin kayıtta belgelerin asılları ile işlem yapılacaktır.

Başvuru Şekli

• Lisansüstü programlara online başvuru formu ile başvuru yapılır.
  • Kayıt sırasında aktif olarak kullanılan e-posta adresinin ve telefon numarasının girilmesi zorunludur.
  • Online başvuru formunun eksiksiz dolduran adaylar kendilerine bildirilen yer, tarih ve saatte ilgili sınav ve mülakatlara katılacaktır.
  • Online başvuru sırasında beyan edilmiş bilgiler ile kesin kayıt sırasında ibraz edilen bilgilerin uyuşmaması durumunda sorumluluk adaya aittir. Uygun olmayan başvurular kesin kayıt hakkı kazanılsa dahi geçersiz sayılacaktır.
  • Online başvurunuz sırasında Diploma, Transkript ve Kısa Özgeçmiş yüklemeniz zorunludur. Kayıt esnasında orjinal belgelerinizi yanınızda getirmenizi rica ederiz.

Kesin Kayıtta Talep Edilecek Belgeler

• Lisans diploması veya mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi (Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ndan alacakları denklik belgesi)
  • ÖSYM ALES Sonuç Belgesi (Tezli yüksek lisans programları için)
  • Onaylı Transkript Belgesi
  • 2 adet fotoğraf
  • Erkek adaylar için yeni tarihli askerlik durum belgesi
  • Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
  • Kısa özgeçmiş

Öğrenim Ücretleri

2020 bahar döneminde kabul edilecek öğrencilerimize %50 oranında burs uygulanacaktır.

%50 Burslu

Öğrenim Ücreti

(KDV Dahil)

İşletme Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

15.000 TL

İşletme (Uzaktan Eğitim) Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

15.000 TL

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksek Lisans Programı (Tezli)

20.000 TL

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

15.000 TL

İletişim Tasarımı ve Göstergebilim Yüksek Lisans Programı (Tezli)

20.000 TL

İletişim Tasarımı ve Göstergebilim Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

15.000 TL

İş ve Örgüt Psikolojisi Yüksek Lisans Programı (Tezsiz)

20.000 TL

Öğrenim ücretleri aşağıdaki koşullarda taksitle ödenebilir.

10 Taksit

Denizbank Kredili Mevduat Hesabı - KMH

Denizbank Kavacık Şubesi ile yapılan anlaşma gereği (taksitlerin zamanında ödenmesi koşulu ile) 0 (sıfır) faiz ve 10 eşit taksit imkanıyla Kredili Mevduat Hesabı açtırarak eğitim ücretinizi taksitlendirebilirsiniz.

9 Taksit

Kredi Kartı

Bonus özellikli kredi kartlarına vade farksız 9 taksit yapılmaktadır.

9 Taksit

Kredi Kartı

Maximum –World (Yapı Kredi ve Vakıfbank World) kartlara, bankaların belirlemiş olduğu komisyon oranlarını eklemek koşulu ile 9 taksite kadar ödeme imkanından faydalanabilirsiniz.

2020 bahar dönemi için %50 burslu öğrenim ücretleri üzerinden anlaşmalı kurumlara %20, kamu görevlilerine %20, MEB’e bağlı öğretmenlere %30 indirim uygulanır.

Beykoz Üniversitesi mezunlarına %50 burslu öğrenim ücretleri üzerinden %30 indirim uygulanır. Beykoz Üniversitesi mezunlarının indirim oranları okul birincisi ise %100, yüksek onur derecesi ile mezun olanlar için %50, onur derecesi ile mezun olanlar için %40 şeklinde uygulanır.

Bu içerik 22/01/2020 tarihinde güncellenmiştir.