Akademik Kadro Alımı Ön Değerlendirme Sonuçları

Üniversitemiz çeşitli birimlerinde istihdam edilmek üzere 12.02.2019 tarihinde ilan edilen öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi kadroları için müracaat eden ve ön değerlendirme aşamasını geçerek 05.03.2019 Salı günü saat 10:30'da Beykoz Üniversitesi Rektörlük Yerleşkesi'nde yapılacak olan giriş sınavına girmeye hak kazanan adayların listesine ulaşmak için lütfen aşağıdaki bağlantılara tıklayınız.

Araştırma Görevlisi Kadroları

Öğretim Görevlisi Kadroları

Sınav Tarihi: 05.03.2019 Salı
Sınav Saati: 10:30
Sınav Yeri: Beykoz Üniversitesi, Rektörlük Yerleşkesi, Vatan Caddesi No. 69 Kavacık – Beykoz – İstanbul

Bu içerik 01/03/2019 tarihinde yayınlanmıştır.