Masallar ve Felsefe Atölyesi Başlıyor

Masallar ve Felsefe Atölyesi Başlıyor

Yer: Kadıköy Moda Sahne
Tarih: 10/07/2019 - 31/07/2019

Şehrazad’ın Sırları kitabının yazarı Özcan Yüksek ile “Masallar ve Felsefe Sertifika Programı” Kadıköy Moda Sahne’de 10 Temmuz-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.  Atölyenin moderatörlüğünü yazar Gülşah Elikbank yapıyor.

Masallar ve Felsefe Atölyesi’nde, 1001 Gece Masallarından başlayarak, Kırmızı Başlıklı Kız, Sindirella, Kurbağa Prens gibi tanınmış masalların bilinmeyen sırları, felsefenin temel sorularıyla buluşturularak ele alınıyor.

Tüm bu soruların yanıtlarının tartışılacağı Masallar ve Felsefe Atölyesi için başvuruları gelişim@beykoz.edu.tr adresinden yapılabilirsiniz.

31/07/2019

Bu içerik 11/07/2019 tarihinde güncellenmiştir.