Kontenjanlar - Puanlar - Ücretler

Beykoz Üniversitesi tüm öğrencilerini %100, %75 ve %50 oranında burslu olarak alacaktır. 2019-2020 eğitim - öğretim yılı için geçerli olan kontenjan, burs ve puan tablosunu görüntülemek için tıklayınız.

Bk. 234. Beykoz Üniversitesi eğitim-öğretim ücrete tabidir. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında öğretim ücreti, 2019-DGS başvuruları ve tercih işlemleri süresince, Üniversitenin internet sayfasında ilan edilecektir. Tercihler tamamlanmadan önce; programlara ilişkin ücretler, burslar, burs devam koşulları, indirim, yurt vb. konularda üniversiteden ayrıntılı bilgi edinilmelidir.

Bu içerik 27/11/2019 tarihinde güncellenmiştir.