Koronavirüs tedbirleri kapsamında üniversitemizde eğitim-öğretime ilişkin duyurular

Cumhurbaşkanlığınca koronavirüse (COVID-19) karşı alınan tedbirler kapsamında üniversitemizde iş yerinde uygulama eğitimi ve uzaktan eğitim programları dahil olmak üzere önlisans, lisans ve lisansüstü programlarda eğitim-öğretime 3 hafta süre ile 6 Nisan 2020 Pazartesi gününe kadar ara verilmiştir.

Bu süreçte üniversitemizde 23 Mart 2020 tarihinden başlamak üzere dersler mevcut haftalık ders programında belirtildiği şekilde üniversitemizin uzaktan eğitim sistemi üzerinden yapılacaktır.

Konu ile ilgili gelişmeler Yükseköğretim Kurulu ile eşgüdüm içerisinde paylaşılacaktır.

Beykoz Üniversitesi KOV-KOM (COVID-19 KOMİSYONU)

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 13.03.2020 tarih ve 73112577-000-E.21113 sayılı duyurusu gereğince, Korona Virüsü ile mücadele sürecinin etkin bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla Beykoz Üniversitesi Korona Virüsü Komisyonu (COVİD-19 Komisyonu) oluşturulmuş ve üyeleri aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

Rektör                                       : Prof. Dr. Mehmet Durman

Rektör Yardımcısı                     : Prof. Dr. Baki Aksu

Rektör Yardımcısı                     : Prof. Dr. Selahattin Kuru

Genel Sekreter                          : Mehmet Murat Şentürk

Genel Sekreter Yardımcısı        : Göktuğ Özmen

Genel Sekreter Yardımcısı        : Serpil Süer

Genel Sekreter Yardımcısı        : Melike Tümen

Announcements regarding education and training in our university within the scope of the measures against coronavirus

Within the scope of the measures taken against the Coronavirus (COVID-19) by the Presidency of Turkish Republic, education and training services at our university has been suspended for 3 weeks until Monday, April 6, 2020 in associate, bachelor and graduate programs, including workplacement (internship) training and distance education programs.

Starting from March 23rd, 2020 the courses will be online via Distance Education System as it is stated on your weekly schedule.

Further developments related to the subject will be shared with you in coordination with the Council of Higher Education.

Beykoz University KOV-KOM (COVID-19 COMMISSION)

In accordance with the announcement of the Council of Higher Education dated 13.03.2020 and numbered 73112577-000-E.21113, the Beykoz University Corona Virus Commission (COVID-19 Commission) has been established and its members are determined as follows in order to carry out the corona virus process effectively.

Rector                                       : Prof. Dr. Mehmet Durman

Vice Rector                               : Prof. Dr. Baki Aksu

Vice Rector                               : Prof. Dr. Selahattin Kuru

General Secretary                    : Mehmet Murat Şentürk

Vice Secretary General            : Göktuğ Özmen

Vice Secretary General            : Serpil Süer

Vice Secretary General            : Melike Tümen

Bu içerik 18/03/2020 tarihinde güncellenmiştir.