Beykoz Üniversitesi'nde uzaktan eğitim için ses, görüntü ve metinlerden oluşan ders içerikleri gelişkin multimedya teknolojileri kullanarak hazırlanır ve böylelikle öğrenme etkileşimli bir biçimde senkron ve asenkron olarak sağlanır.

Geleneksel sınıf içi eğitimin önemli avantajları senkron dersler ile sağlanır. Senkron derslere öğrenci kendisini öğrenme açsında rahat hissettiği bir ortamdan sadece internet tarayıcısı ve bağlantısı kullanarak katılabilir.

Beykoz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi aşağıda sıralanan özellikleri rahatça sunabilecek yapıda geliştirilmiştir;

• Aynı anda 1000 öğrenciye
  • 7 gün 24 saat, kesintisiz
  • Yüksek erişim hızında
  • Sosyal paylaşım ve etkileşim alanları ile birlikte
  • Senkron ve asenkron ders içeriklerini

Uzaktan Eğitim Sistemi kayıtlı öğrencisine derse katılma, soru sorma, deneme yapma, keşfetme, takip etme, paylaşma, tekrar etme, gözden geçirme, yorum yapma imkânları sunulabilmektedir.

Bu içerik 12/05/2016 tarihinde güncellenmiştir.

Beykoz Üniversitesi'ni yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.