Ayvalık Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi ve Ayvalık Kadın İnisiyatifi işbirliğiyle düzenlenen “Belediyeler ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” isimli panel 4 Ağustos’ta gerçekleşti.
Üniversitemizin Sosyal Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Meral Özbek’in moderasyonu üstlendiği panelde, Prof. Dr. Gülriz Uygur “Kadına karşı şiddeti önlemede üniversite ve yerel yönetim işbirliği: Hukuki düzenlemeler”, Sosyolog Zeynep Cantürk Batur “Ayvalık’ta kadın danışma merkezi pratiği”, Avukat Filiz Sonsuz “Körfez bölgesinde kadın hareketleri ve belediyeler”, Nebahat Dinler “Ayvalık Kadın İnsiyatifi ve yerel siyasetteki yeri” başlıklı konuşmalar yaptı. Yerel İzleme, Araştırma ve Uygulama Derneği kurucusu İkbal Polat, “Mevcut uygulamalardan hareketle yerel yönetimlerde toplumsal cinsiyet eşitliği” isimli bir konuşma yaptı.
Bu içerik 09/08/2019 tarihinde güncellenmiştir.
Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.