Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi

Fakülte Hakkında

Küresel dünya her yönüyle amansız bir rekabet getiriyor. Meslekler yeniden tanımlanıyor. Bu rekabet ortamı, geleceğin dünyasının gereksinimlerine yanıt verecek, bu dünyayı tasarlayacak mühendis ve mimarların yetiştirilmesine yeni koşullar getiriyor, yeni boyutlar ekliyor. Beykoz Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'nde, küresel dünyanın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış mühendis ve mimarlar yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu amaçla, hızla değişen dünyanın gereksinimlerine karşılık veren yapı ve içeriğe sahip programlar sunuyoruz. Bu programları güçlü bir eğitsel altyapı ve eğitim ortamında, her biri dünyanın önde gelen üniversitelerinden gelen bir akademik kadro ile yürütüyoruz.

Online Derslere Katılım

2023-2024 Güz Yarıyılı Eğitim-Öğretim Dönemi 2 Ekim 2023 tarihi itibari ile başladı. Güz yarıyılında tüm programlarımızda eğitim-öğretim; yüz yüze, hibrit (bazı derslerin tamamının online) ve karma (yüz yüze ve online) eğitim modelleri kullanılarak yürütülecektir. Derslerin yüz yüze veya online olduğu bilgisi ders programında belirtilmiştir.

haberler

tüm haberler

Danışma Kurulu Üyeleri ile Geleceğin Dünyası ve Müfredat Yapısı Değerlendirildi

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Danışma Kurulu Toplantısı, 9 Mayıs 2024 Perşembe günü Rektörlük Yerleşkesinde gerçekleşti.

14/05/2024
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğrencileri Kariyer Günleri ’24 Kapsamında Sektör Tecrübelerini Dinledi

EVAICT CEO’su Cihan Kaymaz ve Satış Müdürü Umut Baykan 26 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşen Beykoz Üniversitesi Kariyer Günleri ’24 kapsamında Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.

10/05/2024

HABERDAR OLUN