Araştırma Geliştirme

haberler

tüm haberler

Öğr. Gör. Dr. Kübra Kelleci’nin Araştırma Projesi, TÜBİTAK’tan Destek Aldı!

Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Dr. Kübra Kelleci’nin araştırmacı olarak yer aldığı, cilt kanserine yönelik yeni tanı ve tedavi yaklaşımlarının geliştirilmesine olanak sağlayabilecek proje TÜBİTAK 1002A programından destek aldı.

10/03/2023
British Council Proje Destek Programında Beykoz Üniversitesi’nin Başarısı

Beykoz Üniversitesinin 2 proje başvurusu British Council tarafından yürütülen “Connect4Innovation: UK-Turkey Higher Education Institutional Partnership Fund Program 2022”den destek aldı.

28/11/2022
Öğrencilerimizin Araştırma Projelerine TÜBİTAK 2209A Programından Destek

Öğretim Görevlimiz Kübra Kelleci danışmanlığında, Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 3 proje “2022 Yılı TÜBİTAK 2209A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı” kapsamında destek almaya layık görüldü.

17/11/2022

HABERDAR OLUN