Sivil Havacılık Yüksekokulu

Yüksekokul Hakkında

Beykoz Üniversitesi Havacılık Yönetimi lisans programı, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli çalışanları sektöre kazandırmak, havacılık yönetimi alanına bilimsel ve akademik katkıyı sağlamanın yanı sıra bu alanda yer almak isteyen gençlere nitelikli eğitim içeriği ve ortamını sağlamak amacını da taşımaktadır.

Online Derslere Katılım

2023-2024 Güz Yarıyılı Eğitim-Öğretim Dönemi 2 Ekim 2023 tarihi itibari ile başladı. Güz yarıyılında tüm programlarımızda eğitim-öğretim; yüz yüze, hibrit (bazı derslerin tamamının online) ve karma (yüz yüze ve online) eğitim modelleri kullanılarak yürütülecektir. Derslerin yüz yüze veya online olduğu bilgisi ders programında belirtilmiştir.

haberler

tüm haberler

2023-2024 Güz Yarıyılı Rektör, Dekan, Müdür Onur Öğrencileri Sertifikalarını Aldı

2023-2024 Güz Yarıyılı Rektör, Dekan, Müdür Onur Listelerine giren öğrenciler 2 Mayıs 2024 Perşembe günü sertifikalarını coşku dolu gerçekleşen törenle aldı.

03/05/2024
2023-2024 Güz Yarıyılı Onur Listeleri Sertifika Töreni

2023-2024 Güz yarıyılında Rektör, Dekan, Müdür Onur Listesine Girmeye Hak Kazanan Öğrencilerimizin listesi aşağıda duyurulmuştur. Onur Listelerine girmeye hak kazanan öğrencilerimiz için sertifika töreni Kavacık Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

15/04/2024

HABERDAR OLUN