Sanat ve Tasarım Fakültesi

Fakülte Hakkında

Yaratıcılık; Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin tüm programlarının özüdür. Kuşkusuz 21. yüzyıl eğlencenin, sanatın ve oyunun yüzyılıdır. Yenilik, farkındalık yaratmak, büyülemek büyülenmek, geleceği görmeye çalışmak, bir üniversitenin vazgeçilmezidir. Sanat ve tasarım ile gençler yeni yaratımlar, yeni kurgular tasarlama; bilimin, teknolojinin yeni büyüsü ile farkındalık yaratma olanağı bulanacakladır. Öğreneceksiniz, oynayacaksınız, eğleneceksiniz, kazanacaksınız!

Online Derslere Katılım

2023-2024 Güz Yarıyılı Eğitim-Öğretim Dönemi 2 Ekim 2023 tarihi itibari ile başladı. Güz yarıyılında tüm programlarımızda eğitim-öğretim; yüz yüze, hibrit (bazı derslerin tamamının online) ve karma (yüz yüze ve online) eğitim modelleri kullanılarak yürütülecektir. Derslerin yüz yüze veya online olduğu bilgisi ders programında belirtilmiştir.

haberler

tüm haberler

Öğrencilerimizin Filmi, The Writers Journey and International Istanbul Short Film Festivali Orijinal Seçkisinde

Sanat ve Tasarım Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerinden Elifnur Ceyhan'ın yönettiği,  ekibinde Burak A. Bal, İlker Çınar, Sıla Yakar ve Safa Gökalp Yıldırımtürk'ün olduğu “Akşam Yemeği” filmi The Writers Journey and International Istanbul Short Film Festivali’nin orijinal seçkisine seçildi.

10/05/2024
2023-2024 Güz Yarıyılı Rektör, Dekan, Müdür Onur Öğrencileri Sertifikalarını Aldı

2023-2024 Güz Yarıyılı Rektör, Dekan, Müdür Onur Listelerine giren öğrenciler 2 Mayıs 2024 Perşembe günü sertifikalarını coşku dolu gerçekleşen törenle aldı.

03/05/2024

HABERDAR OLUN