Sosyal Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Özgül Akıncı'nın yürütücüsü olduğu, Araş. Gör. Hazal Hamarat ile Araş. Gör. Hulusi Karabiber'in katkı sunduğu İç Kaynaklı Araştırma Projesi Destek Fonu kapsamında Beykoz Üniversitesi tarafından desteklenen “Tiyatro Seyretmenin Psikolojik İyi Oluşa Etkisi Üzerine Bir İnceleme: Farklı Seyir Deneyimlerinde Tekrar ve Bedensel Farkındalık Etkisi” adlı proje, katılımcı başvurularını açtı.
Araştırmada 30 psikoloji bölümü öğrencisi katılımcı olarak yer alacak. Bir sene sürecek araştırma süresince katılımcı öğrenciler 4 kez oyun seyredecek ve Beykoz Kundura'da gerçekleşecek atölyelere katılacaklar.
Araştırmaya katılmak isteyen öğrenciler katılım formu ile şartlarına buradan ulaşabilir, araştırma ekibi ile tiyatroizleyicisiproje@gmail.com üzerinden iletişime geçebilirler.
Bu içerik 29/08/2023 tarihinde güncellenmiştir.
Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.