Beykoz Üniversitesi yapımcılığında, Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğretim üyesi Emre Ahmet Seçmen'in yönetmenliğinde gerçekleştirilen "Yeşilin Tonu" Belgeselinin 2. Kocaeli Film Festivali'nde uzun metraj belgesel dalında finalistler olarak gösterimi 7 Kasım 2023 Salı günü Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlık Ahmet Yesevi Konferans Salonu'nda gerçekleşti.
Gösterim öncesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Ay, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Meryem Gündüz ile Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Caner Yalçın, film ekibi ve davetlileri makamında ağırladı. Belgeselde röportajları ile yer alan Yeşilce- Yeşilyurt Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Kıyan ve Kadir Aksu da gösterimde bulundu. İlgi ile karşılanan belgesel gösterimi sonrası yönetmen başta olmak üzere film ekibiyle söyleşi gerçekleştirildi.
Bu içerik 08/11/2023 tarihinde güncellenmiştir.
Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.