Temel Ekmek Yapımı Atölyesi

Beykoz Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı kapılarını gastronomi sanatına ilgi duyan ve uygulamasını öğrenmek isteyen tüm katılımcılara açıyor. Bölümün eğitim mutfağı B-Kitchen, deneyimli akademik kadrosu ve geleceğin şefleri öğrencilerinin de desteği ile katılımcılara kapsamlı atölye deneyimleri sunacak. 

Atölyelerin ilki, 23 Kasım 2024 Cumartesi Günü Temel Ekmek Atölyesi olarak düzenlenecek. Temel Ekmek Yapımı Atölyesinde katılımcılar, Fransız kültürünün ikonik sembollerinden biri olan çıtır kabuğu ile baget ekmeğin, yumuşak iç dokusuyla hamburger ekmeği ve dolgun sandviç ekmeği yapımını öğrenme fırsatı bulacaklar. Her ekmek türünün kendine özgü püf noktaları hakkında derinlemesine bilgi edinecekler.

Atölye hakkında bilgi almak ve kayıt olmak için buraya tıklayın. 

 

Tarih: 23 Kasım 2024, Cumartesi

Saat: 11:00 - 15:00

Kişi Başı Katılım Ücreti: 2.500 TL

Kontenjan: 12 Kişi

Lokasyon: B-Kitchen | Fatih Sultan Mehmet Caddesi Şehit Er Cengiz Karcıoğlu Sokak No:7 Kavacık-Beykoz

Bu içerik 07/11/2024 tarihinde güncellenmiştir.

HABERDAR OLUN

Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.

Tercih Danışmanlığı