DGS ile Beykoz Üniversitesine hoş geldin. Kayıt işlemleri 11-17 Eylül 2025 tarihleri arasında yapılacaktır. 2025 yılı DGS yerleştirme sonucuna göre elektronik kayıtlar ise 11-15 Eylül 2025 tarihleri arasında yapılacaktır. Yüz yüze kayıt işlemleri Rektörlük Kampüsümüzde gerçekleşecek olup uzaktan yapılacak kayıt işlemleri için her öğrencimize özel bir kayıt danışmanı görevlendirilmiştir.
Kayıt aşamalarını, uzaktan kayıt danışmanı ile birlikte tamamlayan öğrencilerimizin gerekli belgeleri 1 Ekim 2025 Çarşamba gününe kadar Öğrenci İşleri Direktörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Öğrencilerimiz gerekli evrakları posta yolu ile gönderebilirler.
Posta Adresi: Beykoz Üniversitesi Rektörlük Kampüsü, Öğrenci İşleri Direktörlüğü, Orhan Veli Kanık Caddesi No.114 Kavacık, Beykoz / İstanbul
Kayıt ile İlgili Bilgiler
Kayıt tarihleri: 11-17 Eylül 2025
E-Devlet Kayıt Tarihleri: 11-15 Eylül 2025
Gerekli Belgeler
Kesin Kayıt ile İlgili Önemli Notlar
Geçici Kayıt
2025 Dikey Geçiş Sınavı Şartlı Kayıt; 2025 Dikey Geçiş Sınavı yerleştirme sonuçlarında belirtilen kayıt tarihleri arasında yükseköğretim kurumlarından mezun olamadığı için kazandığı programa kayıt yaptıramayan ancak kayıt tarihinden sonra stajını tamamlama, bütünleme sınavı, tek ders sınavı vb. başararak mezuniyet hakkı elde eden ön lisans öğrencilerinin bu durumlarını belgelemeleri kaydıyla 2025 DGS'de kayıt hakkı kazandıkları lisans programlarına, 2025-2026 eğitim ve öğretim yılı bahar dönemi başlangıcına kadar geçici kayıt yaptırabilmelerine bu tarihe kadar mezun olduklarını belgeleyemeyenlerin geçici kayıtlarının silinmesine Yükseköğretim Genel Kurulunun 10 Temmuz 2025 tarihli toplantısında karar verilmiştir.
Bu içerik 08/09/2025 tarihinde güncellenmiştir.
Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.