Markalı Dersler kapsamında Pakmaya ile Ürün Geliştirme Dersi düzenlendi

Beykoz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencilerimizle, Markalı Dersler kapsamında Pakmaya iş birliğinde “Pakmaya ile Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz” dersini gerçekleştirdik.

Ders, Sanat ve Tasarım Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serap Nazır liderliğinde; Pak Gıda Üretim ve Pazarlama A.Ş. Ar-Ge Müdürü (Fırıncılık/Değirmencilik/Pastacılık) Serhat Helvacı, Pastacılık Ar-Ge Şefi Pelin Yazıcıgil ve İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Kurumsal İşbirlikleri Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Aysun Varan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinlikte Serhat Helvacı, Pakmaya’nın hedef pazar segmentleri, marka konumlandırması ve kategori stratejilerinin yanı sıra ürün geliştirme ve ticarileştirme süreçleri, Ar-Ge akışları, pazar ve rekabet analizleri, duyusal analiz yöntemleri ile sektördeki güncel trendler hakkında değerli bilgiler paylaştı.

Markalı Dersler

  • Akademik teoriyi doğrudan sektör uygulamalarıyla birleştirir.
  • Sektörlerin ve bireylerin değişen ihtiyaçlarına göre esnek bir yapıya sahiptir.
  • Gerçek projeler, vaka analizleri ve güncel sektör problemlerine odaklanır.
  • Öğrenciler sektör uzmanlarıyla birebir çalışma fırsatı bulur.
  • Şirket içi eğitim materyallerinden yararlanma ve mentorluk imkânı sunar.
  • Bilgi ve teknoloji transferini destekler.
  • Mezunlara rekabet avantajı kazandırır.
  • Şirketlere, gelecekte istihdam edebilecekleri yetenekleri erken dönemde tanıma fırsatı sağlar.

Değerli iş birliği için Pakmaya ekibine teşekkür ederiz.

Bu içerik 15/10/2025 tarihinde güncellenmiştir.

HABERDAR OLUN

Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.

Tercih Danışmanlığı