Küresel Öğrenme İçin Kapasite Geliştirilmesi temasıyla 1948 yılından bu yana düzenlenen, dünyanın en prestijli eğitim konferansı NAFSA, her yıl 11.000’den fazla katılımcı ve 3.000’in üzerinde yükseköğretim kurumuna ev sahipliği yapmaktadır. 28 Mayıs–2 Haziran 2017 tarihleri arasında Los Angeles şehrinde gerçekleştirilen fuarda, yükseköğretim kurum temsilcileri networking ve eğitim fırsatları hakkında çalışmalar yapmak üzere çeşitli konferanslara katılıyor.
Beykoz Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ruhi Engin Özmen ve Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman da üniversiteyi temsilen; uluslararası işbirliği projeleri, uluslararası eğitime ilişkin çeşitli seminerlere katılarak yeni ortaklıklar ve ortak programlara yönelik görüşmeler başlatmak için çeşitli üniversitelerin temsilcileriyle bu fuarda bir araya gelmekte.
Bu içerik 31/05/2017 tarihinde güncellenmiştir.
Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.