Lojistik alanında tematik bir yüksekokul olarak kurulan üniversitemizde eğitimler hem sektörel deneyime hem de gerekli akademik yetkinliğe sahip öğretim elemanlarınca verilmektedir.

2018 Yılı Başvuruları için Son Tarih 21 Mart

Beykoz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Önlisans Programı “Lojistik”, farklı bir alanda lisans-önlisans eğitimi alan ya da lise mezunu olup, kariyerinde yükselmeyi hedefleyen sektör çalışanlarına önemli bir fırsat sunuyor. Üstelik sektör çalışanlarına %40 burs olanağı ile.

Uzaktan eğitim almak isteyen adaylar için başvurunun ilk adımı, ÖSYM 2018 Temel Yeterlilikler Testi (TYT) girmek ve 150 puan barajını geçmek. Sınav bu yıl 23 Haziran 2018 tarihinde ÖSYM tarafından yapılacak.

ÖSYM, TYT Sınavı başvurularını 1 Mart 2018’de kabul etmeye başladı.  https://ais.osym.gov.tr/adresinden detaylarını öğrenebileceğiniz sınava başvurular 21 Mart 2018 gece yarısına dek yapılabilecek. TYT sınavında barajı geçtikten sonra ikinci adım Beykoz Üniversitesi’nin “Lojistik Önlisans” Programını tercihinize yazmak.

Sonrasında zaman ve mekândan bağımsız olarak internet aracılığıyla eğitim alarak, diplomanıza sahip olabilirsiniz.

Hayatınızı değiştirecek, sizi Lojistik Önlisans Diploması sahibi yapacak “Uzaktan Eğitim” Programı ile ilgili ayrıntılı bilgi için http://ue.beykoz.edu.tr/ sayfasını ziyaret edebilir ve sorularınız için 444 25 69’dan Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Koordinatörü Önder Yeral ile görüşebilirsiniz.

Çalışma Alanları
Lojistik sektörünün lojistik hizmet verenler, lojistik hizmet alanlar ve düzenlemeleri yapanlar olmak üzere üç ana boyutu vardır. Lojistik bölümünden mezun olan öğrencilerimiz hem lojistik hizmet veren, hem lojistik hizmet alan, hem de lojistik uygulamaları düzenleyen kurumlarda istihdam imkânlarına sahiptir. Ayrıca dikey geçiş yaparak lisans eğitimlerini tamamlayan mezunlar lisansüstü eğitimleriyle birlikte akademik alanda da istihdam imkânı bulabilirler.

Dikey Geçiş Yapılabilecek Lisans Programları
İşletme, Lojistik Yönetimi, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Ulaştırma ve Lojistik, Uluslararası Finans, Uluslararası Lojistik, Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık, Uluslararası Lojistik Yönetimi, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi

Bu içerik 02/03/2018 tarihinde güncellenmiştir.

Beykoz Üniversitesi'ni yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.