Kavacık Lisans Programları Yerleşkesi

Kavacık’ta ‘Rektörlük Yerleşkesi’, Meslek Yüksekokulu ile hazırlık programının bulunduğu ‘Kavacık Hazırlık Yerleşkesi’ ve önlisans programlarının yer aldığı ‘Çubuklu Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi’ olmak üzere 3 ayrı yerleşkede eğitim vermekte olan Beykoz Üniversitesi; 2018-2019 eğitim-öğretim yılında ‘lisans programlarının’ yer aldığı ve yine Kavacık’ta açılan ‘Lisans ve Lisansüstü Programlar Yerleşkesi’ ile 4 yerleşkede eğitim hayatına devam ediyor.

Gelecek yıllarda ‘modern bir kampüs üniversitesi’ olma yolunda ilerleyen Beykoz Üniversitesi’nin yerleşke inşası, Beykoz Mahmut Şevket Paşa Köyü’nde 100 dönümlük bir arazide devam ediyor. Çok sayıda projenin arasından öğrencilerimiz için titizlikle seçilen yerleşkemiz genç, dinamik, yenilikçi ve araştırmacı misyon ve vizyonumuz ile örtüşen, çağdaş bireylerin yetişmesi sırasında gereksinim duyacakları mekanlardan oluşacak. Bu yerleşkemiz; Eğitim ve Öğretim birimleri, Sosyal-Kültürel birimler, Rekreasyon Birimleri, Akademik Merkez, Öğrenci Yaşam Merkezi, Öğrenci Barınma Merkezi ve diğer kentsel mekanlardan oluşmakla birlikte özgün topoğrafyası ile yaşam bulan mimari mekanları bir araya getirecek.

Adres: Muhtar Sokak No: 3 Kavacık - Beykoz / İstanbul
Telefon: 444 25 69

Bu içerik 05/10/2018 tarihinde güncellenmiştir.

Beykoz Üniversitesi'ni yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.