2015 - 2016 eğitim-öğretim yılı, Bahar yarıyılı ders kayıtları 10 – 12 Şubat 2016 tarihleri arasında ois.beykoz.edu.tr  adresinden dersleri seçmeniz ve danışmanınıza onaylatmanız ile gerçekleştirilecektir.
•         Ders kayıtları 12 Şubat 2016 tarihinde bitecektir. Bu tarihten sonraki kayıtlar kesinlikle alınmayacaktır. Dönem kaybı yaşamamanız için bu tarihler arasında ders seçimlerinizi gerçekleştirmeniz şarttır.
•         1. sınıfı okuyacak öğrencilerimizin ders kayıtları ‘Öğrenci İşleri Birimi’  tarafından yapılacağından öğrencilerimizin ders seçimi yapmalarına gerek yoktur.
•         Dersler 15 Şubat 2016 Pazartesi günü başlayacaktır.
Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

2015-2016 DERS SEÇME SÜRECİ

Bu içerik 10/02/2016 tarihinde yayınlanmıştır.