2019-2020 Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Sonuçları Açıklanmıştır

Asil olarak kabul edilen öğrencilerin kayıtları 16-20 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Yedek olarak ilan edilen öğrencilerin kayıtları ise 23-25 Eylül 2019 tarihleri arasında asil olarak ilan edilen öğrencilerin ilgili tarihlerde kayıtlanmaması durumunda sırasıyla aranarak ilgili programın yatay geçiş kontenjanını aşmayacak şekilde kayıtları yapılabilecektir.

İngilizce programlara başvuru yapan, kabul edilen ve İngilizce Yeterlik (Beykoz-PROF.) Sınavına girmesi gereken öğrencilerin 11 Eylül 2019 Çarşamba günü saat 10:00’da Kavacık Hazırlık Yerleşkesinde yapılacak sınava girmeleri gerekmektedir.

2019-2020 Güz Yarıyılı Not Ortalamasına Göre Yatay Geçiş başvuru sonuçları için tıklayınız.

2019-2020 Güz Yarıyılı Merkezi Yerleştirme Puanına (Ek Madde-1) Göre Yatay Geçiş başvuru sonuçları için tıklayınız.

Yatay Geçiş Kayıt için Gerekli Belgeler:

1. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf
  3. Öğrencinin geldiği üniversiteden "Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Yoktur" belgesi

Not: Öğrenciler, kayıtlı olduğu üniversiteden kendi isteği ile ilişik kesmeyecektir. Özlük dosyaları üniversitemiz tarafından öğrencinin daha önce kayıtlı olduğu üniversiteden üst yazı ile istenmektedir.

İlk başvuru esnasında belgenin aslı verilmemişse kesin kayıtta mutlaka bu belgelerin asılları istenmektedir.

Bu içerik 06/09/2019 tarihinde yayınlanmıştır.