Öğretim Üyelerimiz Uluslararası Afrika Konferansı'ndaydı

" 6 - 7 Temmuz tarihleri arasında Johannesburg/Güney Afrika'da International African Conference on Current Studies of Science, Technology and Social Sciences adlı kongre gerçekleştirildi. Kongrede, fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Pınar Tınaz ve Dr. Öğr. Üyesi Sinem Cankardaş ile yüksek lisans öğrencilerimizden Nil Madi'nin ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu Mobbing, Workplace Incivility and Work-Related Stalking: Comparison in Content and Effects başlıklı çalışma da sözel sunum olarak yer aldı. "

Bu içerik 08/07/2020 tarihinde yayınlanmıştır.