Programın Amacı

İş Sağlığı ve Güvenliği Programının amacı, çalışma hayatında oluşabilecek iş kazaları ve meydana gelebilecek meslek hastalıkları ile ilgili olarak güncel teknoloji ve bilgi ışığında özel sektöre ve kamu sektörüne yetkin, teknik ara eleman yetiştirmektir.

Mezunların Çalışma Alanları
Mezun öğrenciler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından sınav ile verilen sertifikalar ile “İş Güvenliği Uzmanı” olabilir ve tehlike sınıflarına göre kamu ve özel sektörde, yasal olarak da zorunlu tutulan bu istihdam alanında çalışma fırsatı bulabilirler.

Bu içerik 25/04/2019 tarihinde güncellenmiştir.

Formu Doldurun, Biz Sizi Arayalım