Geleceğin Uzman Tasarımcıları, Mühendisleri, Araştırmacıları, Yöneticileri ve Sinerji

Beykoz Üniversitesi geleceğin uzmanlarını yetiştirmeyi hedefliyor.

Geleceğin tasarımcılarının, mühendislerinin, işletmecilerinin bilgi değil beceri ve yeti ile donanmış olmaları, bilgiye erişebilmeleri ve kullanabilmeleri, yeni bilgi üretebilmeleri, sorunları çok boyutlu olarak ele alabilmeleri, disiplinler arası takım çalışmasına ve yaşam boyu öğrenmeye yatkın olmaları gerekiyor. Beykoz Üniversitesi programlar arası sinerjiye önem veren disiplinler arası ve bütünleşik bir eğitim yaklaşımı benimsemiştir. Bu nedenle Beykoz Üniversitesi’nde lisansüstü programlar tek bir enstitü çatısı altında Lisansüstü Programlar Enstitüsü’nde toplanmıştır. Beykoz Üniversitesi lisansüstü programları esnek bir yapıları ile öğrenciye kendisini ilgi alanında geliştirebilmesine olanak verir. Öğrenci seçmeli dersleri kendi ilgi alanına göre seçer, tezsiz programlardaki proje çalışması ve tezli programlardaki tez çalışması ile kendi ilgi alanında belirli bir konuda uzmanlaşabilir. Beykoz Üniversitesi lisansüstü programları güçlü bir akademik kadro ile yürütülmektedir.

Beykoz Üniversitesi lisansüstü programları her yıl yeni programlar ile zenginleştirilecektir. Sizleri geleceğin uzman tasarımcıları, mühendisleri, araştırmacıları, yöneticileri arasındaki yerinizi almak için Beykoz Üniversitesi lisansüstü programlarına katılmaya çağırıyorum.

Prof. Dr. Selahattin Kuru
Lisansüstü Programlar Enstitüsü Müdür V.

Bu içerik 19/12/2018 tarihinde güncellenmiştir.

Beykoz Üniversitesi'ni yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.