Beykoz Üniversitesi Hayal Ettiğiniz Geleceğinizi Şekillendirmeniz için Gereken Eğitimi Sağlamayı Hedefliyor.

Yirminci yüzyıldan bu yana dünyamız ekonomik, sosyal, teknolojik ve kültürel olarak önemli değişimler yaşamakta ve bu değişimler yeni bilgi ve becerileri, alışılmış iş yapış tarzlarında değişimi ve yeni yönetim şekilleri gibi bir çok alanda yeni ihtiyaçları beraberinde getirmektedir. Bu doğrultuda değişen dünyada var olabilmek için, bireylerin yenilikleri takip etmeleri ve yeni ihtiyaçları karşılayabilecek şekilde sahip oldukları kişisel ve mesleki bilgi ve becerileri sürekli geliştirmeleri gerekmektedir.

Değişen bu ihtiyaçları gözlemleyerek açmış olduğu Lisansüstü programlar ile Beykoz Üniversitesi bu gelişim fırsatını sağlamaktadır. Lisansüstü programlar ile bireylerin ilgili duydukları alanda uzmanlaşmaları, yapacakları proje ve tez çalışmaları ile yeni bilgi üretmeleri ve yaşam boyu öğrenme becerisinin kazandırılması hedeflenmektedir.

Beykoz Üniversitesi programlar arası sinerjiye önem veren disiplinler arası ve bütünleşik bir eğitim yaklaşımını benimsediği için, lisansüstü programları tek bir enstitü çatısı altında toplayarak Lisansüstü Programlar Enstitüsünü kurmuştur.  Beykoz Üniversitesi güçlü akademik kadrosu ile örgün ve uzaktan olarak iki eğitim modeli ile, farklı alanlarda  tezli ve tezsiz lisansüstü programlar sunmaktadır. Her yıl yeni programların ilave edilmesi ile Beykoz Üniversitesi Lisansüstü programları geliştirmeye devam edecektir.

Hayal ettiğiniz geleceğe ulaşmanız için sizleri programlarımıza katılmaya davet ediyorum.

Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Nuriye BAYRAKTAR

(aysegulnuriyebayraktar@beykoz.edu.tr)

Lisansüstü Programlar Enstitüsü Müdürü

Bu içerik 15/09/2020 tarihinde güncellenmiştir.