Gastronomide Pest Kontrolünün Önemi

Yer: Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Kampüsü / Sanat ve Tasarım Fakültesi Kampüsü Sınıf 101

Tarih: 04-12-2025

Saat: 15:00 - 16:30

Moderatörlüğünü Beykoz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serap Nazır'ın yaptığı “Gastronomide Pest Kontrolünün Önemi” başlıklı söyleşinin konuğu, HİSAR İlaçlama ve Kimyevi Maddeler San. Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Özlem Yılmaz Bozkaya olacak.

4 Aralık 2025 tarihinde, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Kampüsü / Sanat ve Tasarım Fakültesi Kampüsü Sınıf 101’de gerçekleştirilecek etkinlikte, gastronomi alanında pest kontrolünün kritik rolü, hijyen yönetimi ve sektördeki uygulama örnekleri ele alınacak.

Etkinlik Türkçe olarak gerçekleştirilecek olup ilgilenen herkesin katılımına açıktır.

Bu içerik 01/12/2025 tarihinde yayınlanmıştır.

HABERDAR OLUN

Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.

Tercih Danışmanlığı