Türkiye'nin İlk Dijital Gıda Güvenliği Çözümü: GastroBlue

Yer: Zoom ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Kampüsü / Sanat ve Tasarım Fakültesi Kampüsü L201 Sınıfı

Tarih: 10-12-2025

Saat: 15:30 - 16:30

“Türkiye'nin İlk Dijital Gıda Güvenliği Çözümü: GastroBlue” başlıklı söyleşide, GastroBlue’un yenilikçi yaklaşımı, dijital gıda güvenliği uygulamaları ve sektöre getirdiği çözümler ele alınacak.

Etkinliğin konukları; GastroBlue Kurucusu & CEO’su Ece Yılmaz Kabakcı ile GastroBlue Proje Müşteri Yöneticisi Ebru Yılmaz Kabakcı olacak.

10 Aralık 2025 tarihinde 15.30-16.30 saatleri arasında, Zoom üzerinden ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Kampüsü / Sanat ve Tasarım Fakültesi Kampüsü L201 sınıfında eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek söyleşiye, ilgisi olan herkes davetlidir.


Zoom Bilgileri:
Toplantı Kimliği:
913 3557 2140
Parola: 583735

 

Bu içerik 03/12/2025 tarihinde yayınlanmıştır.

HABERDAR OLUN

Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.

Tercih Danışmanlığı