Kariyer Merkezi

Kariyer Merkezi Hakkında

BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ
Kariyer Merkezi Direktörlüğü’nün amacı; öğrencilerimizin öğrenimleri bitmeden önce yetkinliklerinin gelişimine katkıda bulunmak, kariyer seçimlerini bilinçli yapmalarına destek vermek; stajlar, konferanslar, kariyer günleri, sektör fuarlarına katılım sayesinde iş hayatını tanımalarına ve onların mezun olmadan önce iş dünyasına hazır olmalarını sağlamaktır.

haberler

tüm haberler

Metro İstanbul ile Eğitimde İş Birliği Protokolü İmzalandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Metro İstanbul, Beykoz Üniversitesi ile sektöre nitelikli iş gücü yetiştirmek amacıyla kapsamlı bir işbirliği protokolü imzaladı.

13/07/2023

HABERDAR OLUN