Kulübün Amacı
Kulübün amacı Gastronomi ve Aşçılık öğrencilerinin gelişimlerine katkı sağlamak, turizm ve gastronomi alanındaki bilgi ve becerilerini arttırmak, çalışma yeteneklerini geliştirmek, sosyal ve kültürel faaliyetlerdeki etkinliklerini arttırmak, uluslararası alanda bilgi edinmelerini sağlamak, turizm anlayışı kapsamında çeşitli alanlarda farkındalık yaratmak ve sektörde Beykoz Üniversitesi’ni temsil etmektir.
Kulübün Faaliyet Alanları
Yönetim Kurulu Üyeleri
Berke KORKMAZ – Yönetim Kurulu Başkanı
Batuhan DALKUN – Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Selahattin KARACA – Genel Sekreter
Ali Emre ÖZBEK – Sayman
Beyza Nur ARTÜN – Eğitim Sorumlusu
Kader NAÇAR – İletişim Sorumlusu
Sema HAZİNEDAR – Organizasyon Sorumlusu
Bu içerik 28/03/2024 tarihinde güncellenmiştir.
Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.