Gastronomi Topluluğu

Kulübün Amacı

Kulübün amacı Gastronomi ve Aşçılık öğrencilerinin gelişimlerine katkı sağlamak, turizm ve gastronomi alanındaki bilgi ve becerilerini arttırmak, çalışma yeteneklerini geliştirmek, sosyal ve kültürel faaliyetlerdeki etkinliklerini arttırmak, uluslararası alanda bilgi edinmelerini sağlamak, turizm anlayışı kapsamında çeşitli alanlarda farkındalık yaratmak ve sektörde Beykoz Üniversitesi’ni temsil etmektir.

 

Kulübün Faaliyet Alanları

  • Gastronomi alanında yapılan etkinlikler
  • Workshoplar
  • Gurme ve Şefler ile söyleşiler
  • Tadım Etkinlikleri
  • Gastronomi gezileri

Yönetim Kurulu Üyeleri

Berke KORKMAZ – Yönetim Kurulu Başkanı 

[email protected]


Batuhan DALKUN – Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 

[email protected] 


Selahattin KARACA – Genel Sekreter 

[email protected] 


Ali Emre ÖZBEK – Sayman 

[email protected] 


Beyza Nur ARTÜN – Eğitim Sorumlusu

[email protected] 


Kader NAÇAR – İletişim Sorumlusu

[email protected] 


Sema HAZİNEDAR – Organizasyon Sorumlusu

[email protected] 

Bu içerik 28/03/2024 tarihinde güncellenmiştir.

HABERDAR OLUN

Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.

Tercih Danışmanlığı