Gastronomi Topluluğu

Kulübün Amacı

Kulübün amacı Gastronomi ve Aşçılık öğrencilerinin gelişimlerine katkı sağlamak, turizm ve gastronomi alanındaki bilgi ve becerilerini arttırmak, çalışma yeteneklerini geliştirmek, sosyal ve kültürel faaliyetlerdeki etkinliklerini arttırmak, uluslararası alanda bilgi edinmelerini sağlamak, turizm anlayışı kapsamında çeşitli alanlarda farkındalık yaratmak ve sektörde Beykoz Üniversitesi’ni temsil etmektir.

 

Kulübün Faaliyet Alanları

  • Gastronomi alanında yapılan etkinlikler
  • Workshoplar
  • Gurme ve Şefler ile söyleşiler
  • Tadım Etkinlikleri
  • Gastronomi gezileri

Yönetim Kurulu Üyeleri

Berke KORKMAZ – Yönetim Kurulu Başkanı 

berkekorkmaz@ogrenci.beykoz.edu.tr


Batuhan DALKUN – Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 

batuhandalkun@ogrenci.beykoz.edu.tr 


Selahattin KARACA – Genel Sekreter 

selahattinkaraca@ogrenci.beykoz.edu.tr 


Ali Emre ÖZBEK – Sayman 

aliemreozbek@ogrenci.beykoz.edu.tr 


Beyza Nur ARTÜN – Eğitim Sorumlusu

beyzanurartun@ogrenci.beykoz.edu.tr 


Kader NAÇAR – İletişim Sorumlusu

kadernacar@ogrenci.beykoz.edu.tr 


Sema HAZİNEDAR – Organizasyon Sorumlusu

semahazinedar@ogrenci.beykoz.edu.tr 

Bu içerik 28/03/2024 tarihinde güncellenmiştir.

HABERDAR OLUN

Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.

Tercih Danışmanlığı