İdari Destek Hizmetleri Müdürlüğü

İdari Destek Hizmetleri Müdürlüğü; öğrencilerimizin daha rahat bir ortamda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla üniversiteye ait bina ve tesislerin bakım, onarım, temizlik, güvenlik gibi her türlü destek faaliyetlerini yürütmektedir.

İdari Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün ana faaliyetleri şu şekilde sıralanabilir:

• Üniversitenin araç organizasyonlarını planlamak.
  • Temizlik, güvenlik, aydınlatma, ısıtma, soğutma, bakım–onarım vs. gibi işlemleri yerine getirmek.
  • Üniversite sorumluluğunda yürütülen öğrenci servislerini planlamak ve hizmetin gerçekleşmesini denetlemek.
  • Üniversiteye ait araçların bakım-onarımlarını gerçekleştirmek.
  • Üniversiteye ait tüm bina ve tesislerin (elektrik, su, telefon, doğalgaz) abonelik işlemlerini gerçekleştirmek.
  • Günlük yapılan işlerin denetimini sağlamak.
İdari Destek Hizmetleri Müdürlüğü
Müdür Erkan Erdal ÖZMEN
Telefon 444 25 69
E-Posta idaridestek@beykoz.edu.tr
Bu içerik 29/08/2017 tarihinde güncellenmiştir.

Formu Doldurun, Biz Sizi Arayalım