Beykoz Üniversitesi Meslek Yüksekokulu 2017-2018 güz dönemi eğitim ve öğretime başlayacaktır. Her bir programda öğrencilerin %10’una tam burs verilecektir. Programların öğretim dili Türkçe olup isteyen öğrenciler bir yıl isteğe bağlı İngilizce hazırlık eğitimi alabileceklerdir.

Yüksekokulumuz bünyesinde sağlık ve teknoloji ile ilgili istihdam kolaylığı olan, gençleri erken dönem hayata hazırlayan 19 program vardır.

Bu programlar;

Ameliyathane Hizmetleri, Ağız ve Diş Sağlığı ,Aşçılık ,Bilgisayar Programcılığı ,Bilgi Güvenliği ve Teknolojisi ,Çocuk Gelişimi, Diyaliz ,Fizyoterapi ,Grafik Tasarım ,Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İç Mekân Tasarımı ,İlk ve Acil Yardım ,İş Sağlığı ve Güvenliği, Medya ve İletişim ,Mimari Restorasyon ,Odyometri ,Optisyenlik, Sosyal Hizmetler ,Tıbbi Görüntüleme Teknikleridir.

Derslere ilişkin uygulamalar, çağın bilim ve teknolojisine uygun olarak hazırlanmış laboratuvarlarımızda yapılacaktır. Sağlık programlarımız klinik uygulamalarını üniversitemizin anlaşmalı olduğu kamu ve özel kurum/hastanelerinde yapacaklardır.
Bütün programlardan mezun olan öğrencilerimiz ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavı ile alanları ile ilgili fakültelerin dört yıllık bölümlerine geçiş yapabileceklerdir.

Misyonumuz
Beykoz Üniversitesi Meslek Yüksekokulu olarak misyonumuz, çağın gerektirdiği hızlı gelişime uyum sağlama yeteneği olan bilgi ve beceri ile üst düzeyde donatılmış, ekip çalışmasına yatkın, insana ve sağlığa duyarlı, mesleğini etik ilkeler doğrultusunda sürdürecek, mesleki bilgi ve becerisini topluma üst düzeyde ve kaliteli hizmet çerçevesinde sunabilecek çağdaş, nitelikli, iletişime, mesleki gelişime açık elemanlar yetiştirmeyi hedefleyerek, gençlerin bireysel, mesleki ve sosyal gereksinimlerini Eğitim-Öğretim felsefesi içerisinde barındıran lider bir eğitim kurumu olmayı hedeflemektedir.

Beykoz Üniversitesi Meslek Yüksekokulu vizyonu;
Kalitenin bir tesadüf olmadığı, emeğin sonucu olduğunu ortaya koymayı hedeflemiş, yenilikçi, niteliği önde tutan ve çağın gerektirdiği etik ilkeler doğrultusunda yerine getirmeyi hedefleyen, ulusal ve uluslararası iletişime açık, beceri ve bilgi kazandıran bir kurum olmayı amaçlamaktadır.

Bu içerik 24/07/2019 tarihinde güncellenmiştir.