Beykoz Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerinden, İşletme (İngilizce) Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ümit Deniz İlhan, 23–25 Mart 2026 tarihleri arasında Roma / İtalya’da düzenlenecek olan Global Conference on Renewable Energy and Sustainable Development (GCRESD2026) adlı uluslararası bilimsel konferansa davetli konuşmacı olarak kabul edildi.
Bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek olan konferans; yenilenebilir enerji ve sürdürülebilir kalkınma alanlarında güncel bilimsel ve teknolojik gelişmelerin ele alındığı, uluslararası akademik etkileşimi güçlendirmeyi amaçlayan önemli bir platform olma özelliği taşıyor. Etkinlik kapsamında, yenilikçi araştırma çıktılarının paylaşılması, yeni teknolojilerin uygulanabilirliğinin tartışılması ve küresel ölçekte etki yaratabilecek özgün fikirlerin değerlendirilmesi hedefleniyor.
Doç. Dr. Ümit Deniz İlhan, konferansta “From Green Technology to Green Workplaces: Aligning HR Practices With Sustainable Energy Goals” başlıklı sunumuyla yer alacak. Sunumunda, sürdürülebilir enerji hedefleri ile insan kaynakları uygulamalarının nasıl uyumlaştırılabileceği, yeşil teknolojilerin kurum içi iş yapış biçimlerine etkisi ve sürdürülebilirlik odaklı çalışma ortamlarının önemi ele alınacak.
Doç. Dr. İlhan’ın davetli konuşmacı olarak katılımı, Beykoz Üniversitesi’nin sürdürülebilirlik, yönetim ve iş dünyası alanlarında uluslararası akademik görünürlüğüne önemli katkı sunması açısından da büyük önem taşıyor.
Bu içerik 06/01/2026 tarihinde güncellenmiştir.
Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.