E-Ticaret 2015 Konferansı 14 Mayıs 2015’te Yapılacak

Bu yıl üçüncüsü yapılacak olan E-Ticaret 2015 Konferansı ETicaretSEM, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu ve TEB işbirliğinde 14 Mayıs 2015 Perşembe günü Silence Hotel & Convention Center - Ataşehir'de gerçekleştirilecek.

Yaklaşık 1.000 davetlinin beklendiği ve e-ticaret ekosistemi içerisinde yer alan tüm şirketlerin özel olarak davet edildiği bu büyük buluşmada e-ticaret ve lojistik sektörü enine boyuna masaya yatırılacak. Tüm gün sürecek etkinlikte konular başlıkları Eticaret, Lojistik, Ödeme Sistemleri, Yatırım ve Girişim olan 5 panelde tartışılacak.

Moderatörlüğünü Gazeteci, Yazar Metin Uca’nın yapacağı konferans uzman konuk ve konuşmacılar ile e-ticaret alanında yılın en büyük buluşması olma özelliği taşıyor. 

Sizde e-ticaret uygulamalarındaki değişime, “lojistik ve tedarik zinciri yönetimi” anlamında farklı yaklaşımların ortaya konmasını gerektiğine inanıyorsanız, e-ticaret ve lojistik sektörünün önde gelen kurumlarıyla, e-ticarette lojistiğin etkisi, lojistik tehditlerin ve fırsatların tartışılacağı bu konferans yeni fikirler edinmenizi ve e-lojistik konusuna farklı bir bakış açısıyla bakmanızı sağlayacak.

E-Ticaret 2015 için vakit kaybetmeden kaydınızı yaptırın, bu büyük buluşmada sizde yerinizi alın.

Kayıt, konuşmacılar, sponsorluk, otel bilgisi ve diğer konular için lütfen http://eticaret2015.com/ adresini ziyaret edin.

 

Bu içerik 25/05/2016 tarihinde güncellenmiştir.

HABERDAR OLUN

Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.

Tercih Danışmanlığı