Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen Danışma Kurulları Toplantısı, sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıya; Likit ve Dökme Yük Taşımacılar Derneği Genel Müdürü Ayhan Özekin, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Yönetim Danışmanı Figen Erez, Geleceğimiz Medya Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Andiç, QNB Sigorta Hukuk Müşaviri Yusuf Küçük, Beykoz Üniversitesi Emekli Dr. Öğr. Üyesi Güray Tezer, Vrege Teknoloji Kurucu Ortağı Selimcan Yıluğur ve Metro İstanbul Akademi ve TCDD’den Ömer Faruk Gökdaş ve Serdar Bakırdöken katıldı.
Ayrıca toplantıda, İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Veznedar Üyesi Barış Çakır, İMEAK Deniz Ticaret Odası Deniz Ulaştırması Sorumlusu Uğur Karakoç, Türkiye Liman İşletmecileri Derneği Kurumsal İletişim Müdürü Gülem Canbolat ve Vapur Donatanları Derneği Genel Müdürü Muhammed Ali Şeyda gözlemci olarak katıldı.
Toplantıda, eğitim süreçlerinin sektör beklentileri doğrultusunda geliştirilmesine yönelik önemli başlıklar ele alındı.
Öne Çıkan Başlıklar
Toplantı, sektör temsilcilerinin katkılarıyla eğitim süreçlerinin geliştirilmesine yönelik önemli çıktılar sunarken, üniversite-sektör iş birliğinin güçlendirilmesi adına verimli bir platform oluşturdu.
Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu olarak, öğrencilerimizi iş hayatına daha donanımlı hazırlamak adına sektörle birlikte çalışmaya devam ediyoruz.
Bu içerik 26/03/2026 tarihinde güncellenmiştir.
Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.