Yer: Zoom
Tarih: 16-05-2025
Saat: 11:00 - 12:00
Üniversitemiz Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Nur Ertürk’ün düzenlediği “Sürdürülebilir ve Yerel Ürünlerle Menü Planlama ve Maliyet Dengesi” başlıklı sunum, 16.05.2025'te çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.
Etkinliğe, Aliee Hotel Executive Pastry Chef Münir Yakut konuşmacı olarak katılacak.
İlgisi olan herkes davetlidir, katılmak için tıklayınız.
Bu içerik 12/05/2025 tarihinde yayınlanmıştır.
Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.