Sanat ve Tasarım Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyemiz Reyhan Selin Uysal Afacan'ın "Gıda Mevzuatı" Dersine Beta Home Sapanca Ortanca Restoran'ın Yönetici Şefi, Slow Food Sakarya Kurucu Üyesi Doğan Anapa konuk olacak. Zoom üzerinden çevrim içi yapılacak söyleşi 'Slow Food' hareketi nedir? başlığı altında 10 Ocak 2022 Pazartesi Günü Saat 19.00'da başlayacak.
Etkinliğe katılmak için tıklayınız.
Meeting ID: 963 4894 1058
Passcode: 083017
Bu içerik 05/01/2022 tarihinde güncellenmiştir.
Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.