Ne Öğrenirsin?

Sivil havacılık sektörüne yönelik yapılan düzenlemelerle yolcu taşı­macılığının yanı sıra hava kargo taşımacılığı sektörü de öngörülenin ilerisinde gelişmekte ve genişlemektedir. Lojistik sektöründeki geliş­meler ve entegre planlamalar, zamanın maliyete etkisi, uygulamada Sivil Hava İşletmeciliğini sektörün ayrılmaz ve vazgeçilmez bir parçası haline getirmiştir. Bu programda eğitim-öğretim süreci; öğrencilere, hava taşıtları ve ulaştırma sistemlerini içeren teknik bilgilerin öğre­tilmesi ve işletme disiplinine ait bilgi ve becerilerin kazandırılmasına yönelik planlanmıştır.

Çalışma Alanları
Mezunlar sivil havacılık sektöründeki çeşitli şirketlerde, lojistik şirketlerinde, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarında, ilgili sivil toplum örgütlerinde istihdam edilebilmektedirler.

Dikey Geçiş Yapılabilecek Lisans Programları

• Havacılık Yönetimi
  • İşletme
  • İşletme Yönetimi
  • Lojistik
  • Lojistik Yönetimi
  • Seyahat İşletmeciliği
  • Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği
  • Teknoloji ve Bilgi Yönetimi
  • Turizm İşletmeciliği
  • Ulaştırma ve Lojistik
  • Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık

Programın ders planını görüntülemek için tıklayınız.Programın AKTS ders planını görüntülemek için tıklayınız.

Bu içerik 13/03/2019 tarihinde güncellenmiştir.