Gastronomide Güvenli Gıdanın Anahtarı: IFS Food Standardı ile Tanışma

Yer: Zoom

Tarih: 06-11-2025

Saat: 15:00 - 18:00

Beykoz Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı tarafından düzenlenen “Gastronomide Güvenli Gıdanın Anahtarı: IFS Food Standardı ile Tanışma” başlıklı etkinlik, 6 Kasım 2025 tarihinde gerçekleştirilecek.

Etkinlikte, gıda güvenliği alanında uluslararası geçerliliğe sahip olan IFS Food Standardı hakkında bilgi verilecek ve gastronomi sektöründe güvenli gıda üretiminin önemi ele alınacak.

Etkinliğin moderatörlüğünü Beykoz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serap Nazır üstlenirken, konuşmacı olarak Gıda ve Tüketici Ürünleri Programları Müdürü Fulya Kılınçoğlu yer alacak.

Etkinlik herkese açıktır. Katılmak için tıklayınız.

Bu içerik 21/10/2025 tarihinde yayınlanmıştır.

HABERDAR OLUN

Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.

Tercih Danışmanlığı