Yer: Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Kampüsü / Sanat ve Tasarım Fakültesi Kampüsü , 101 No’lu Sınıf
Tarih: 11-12-2025
Saat: 15:00 - 17:30
Sanat ve Tasarım Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı tarafından düzenlenen “Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon Uygulamaları” etkinliğinin konuğu, BELKİM Kimyevi Maddeler Tic. ve San. A.Ş. Akademi ve Teknik İş Geliştirme Müdürü Pınar Günenç olacak.
11 Kasım 2025 tarihinde, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Kampüsü / Sanat ve Tasarım Fakültesi Kampüsü, 101 No’lu Sınıfta gerçekleştirilecek etkinlikte, yiyecek ve içecek işletmelerinde hijyen ve sanitasyon uygulamalarının önemi, güncel standartlar ve sektördeki iyi uygulamalar ele alınacak. Katılımcılar, soru-cevap kısmında deneyimlerini paylaşma ve sorularını yöneltme fırsatı bulacak.
Etkinlik, Türkçe olarak gerçekleştirilecek ve ilgisi olan herkese açıktır.
Bu içerik 14/11/2025 tarihinde yayınlanmıştır.
Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.