Yer: Zoom
Tarih: 24-11-2025
Saat: 15:30 - 17:00
Sanat ve Tasarım Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı tarafından düzenlenen “Türkiye’de Gastronomide Sürdürülebilirlik Uygulamaları” başlıklı söyleşinin konuğu, Divan Grubu Sürdürülebilirlik Müdürü Nur Çelik olacak.
24 Kasım 2025 tarihinde Zoom üzerinden gerçekleştirilecek etkinlikte, gastronomi sektöründe sürdürülebilirlik uygulamaları, güncel standartlar ve iyi uygulama örnekleri ele alınacak. Katılımcılar, soru-cevap kısmında deneyimlerini paylaşma ve sorularını yöneltme fırsatı bulacak.
Etkinlik, çevrim içi olarak gerçekleştirilecek ve ilgisi olan herkese açıktır.
Katılmak için tıklayın.
Bu içerik 14/11/2025 tarihinde yayınlanmıştır.
Beykoz Üniversitesini yakından takip etmek çok kolay, yapman gereken tek şey mail adresini bizimle paylaşmak. Haftalık bülten ile yaklaşan etkinlikler, haberler ve daha birçok konudan anında haberdar olabilirsin.